Meld je nu aan als deelnemer aan de Theaterdag 2019

De voorbereidingen voor de jaarlijkse Theaterdag gaan weer beginnen. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 22 februari 2019 in het Muziekcentrum Frits Philips in Eindhoven. Houd je van zingen, muziek maken, dansen, dj’en, toneelspelen, cabaret, acrogym, judo of wat dan ook wat op een podium gepresenteerd kan worden: schrijf je dan nu in als deelnemer! Klik hier voor het aanmeldformulier. Je kunt je aanmelden tot 23 november.

In principe mag je je één keer inschrijven. Wil je toch met meer acts meedoen, geef dan bij ‘opmerkingen’ aan welke act je het liefst doet. Deze act gaat dan voor, mochten er te veel inschrijvingen zijn. De vierdeklassers muziek mogen zich, naast de verplichte act die ze in de lessen gaan instuderen, ook nog voor een extra act inschrijven.
Niet alleen de acts, maar ook de presentatie is in handen van de leerlingen. Iedereen mag zich hiervoor inschrijven, maar vierdejaars gaan voor.
Dit jaar is er ook een mogelijkheid om naast het podium deel te nemen aan de Theaterdag. Het is namelijk de bedoeling om een zo mooi mogelijke registratie van de Theaterdag te maken en daar zijn cameramensen en camera’s voor nodig.
Ook hebben we een aantal leerlingen nodig die tussen de acts door de juiste spullen (instrumenten, microfoons, standaarden, etc.) klaarzetten op het podium, zodat de artiesten op kunnen lopen en kunnen beginnen.


Er zullen in totaal twee voorstellingen plaatsvinden. Een middagvoorstelling (11:30u) voor de leerlingen van Aloysius de Roosten en een avondvoorstelling (19:30u) voor ouders, broers, zussen en iedereen die wil komen kijken.
Wanneer je besluit om mee te doen, ben je verplicht om zowel de middag- als de avondvoorstelling op te treden. Daarnaast zal er op de dinsdag vóór de Theaterdag (19 februari 2019) een generale repetitie plaatsvinden in het muzieklokaal.

Voor vragen kun je terecht bij mevrouw Silverenberg (l.silverenberg@sghetplein.nl)
Terug
Media
  • theaterdag1